ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак (Плевен) проведе първа тренировка, двама напускат клуба

PostHeaderIcon Спартак (Плевен) проведе първа тренировка, двама напускат клуба

Новини
Футболистите на Спартак Плевен днес проведоха своето първо занимание за тази година, пише вестник "Посредник". В 14.00 часа старши-треньорът на тима Бойко Цветков и неговият асистент Цветомир Младенов събраха възпитаниците си на стадион „Плевен" за началото на зимната подготовка. За първия сбор се явиха 19 футболисти, като всички са участвали в двубоите на "синьо-белите" през есенния дял на първенството на Северозападната „В" група. В първата тренировка на отбора не взеха участие двама от досегашните футболисти на Спартак - бранителите Милен Тодоров и Васил Бънов. Първият напусна плевенския тим още в края на ноември, а вторият е информирал своя наставник във вторник вечерта, че ще продължи кариерата си в чужбина.

„Ще разчитам на същите момчета, които играха през есента. Добрата новина е пълното възстановяване на опитния ни вратар Станислав Антонов. В мъжкият състав вече твърдо са и юношите Васил Михайлов (защитник), Антонио Великов (полузащитник) и Хари Казаков (полузащитник). Очакваме и нови състезатели, но те ще се присъединят към отбора в понеделник, 13 януари", уточни Бойко Цветков. Състоянието на нападателя Симеон Рудашки все още не е добро. Възстановяването на бързоногото крило ще продължи и през пролетта, като той ще пропусне и втория полусезон.

Бойко Цветков се надява да подсили състава си с четирима играчи - вътрешен полузащитник, двама нападатели и защитници, които да запълнят празнината останала след напускането на Тодоров и Бънов. Малко след като отборът се събра се проведе и първата тренировка. Зимната подготовка на Спартак ще протече изцяло в Плевен. В първите 10 дни тимът ще тренира най-вече за физическа подготовка. След това в заниманията ще бъде включена и играта с топка.

Паралелно с подготовката си Спартак ще изиграе поне шест контроли. Четири от тях вече са договорени. Първият спаринг на плевенчани ще бъде 29 януари (сряда) в Габрово, където "синьо-белите" ще премерят сили с местния Янтра. Другите сигурни съперници са Монтана (в Правец, на 1 февруари), Ботев (Луковит) на 8 февруари и Академик (Свищов) на 22 февруари. Предстоят преговори с Етър (Велико Търново) и Ботев (Враца) за спаринги.

Източници: posredniknews.com, sportal.bg


Добавено в: Сряда, 08 Януари 2014 16:01

Събота,
 18 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.