ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Дайте своя глас за футболната агитка на Спартак Плевен в анкета на най-известния фенски сайт

PostHeaderIcon Дайте своя глас за футболната агитка на Спартак Плевен в анкета на най-известния фенски сайт

Новини
Най-известният роден фенски сайт - fanface.bg в навечерието на Коледа пусна интересна анкета: "Коя е най-добре представилата се агитка през 2013 г. извън родния елит?”. В допитването е включена и агитката на Спартак Плевен, както и феновете на още 10 български футболни тима - Марек, Добруджа, Дунав Русе, Ботев Враца, Спартак Варна, Асеновец, Локомотив Горна Оряховица, Локомотив Мездра, Етър, Пирин Благоевград, а така също и опция за гласуване за друга агитка, която не е посочена поименно. Ето и какво пишат от сайта, организатор на анкетата, относно въпросното проучване. "Клубовете извън "А" група също заслужават внимание, тъй като навремето част от тях са били част от "А" група, или пък са били с голяма заслуга за облика на футбола у нас и на фенското движение, ако щете."

"След като приключи гласуването за агитка на България за 2013-та в родния елит, FanFace.bg стартира нова анкета, която е посветена на феновете, чийто отбори в момента се намират в долните ешелони. Някои публики направиха добри гостувания и ние успяхме да публикуваме снимки и видео, други пък наблягаха на представянето у дома и подкрепата с всички възможни средства", пишат в анотацията си за анкетата от сайта.

Нека всички, които обичат Спартак да дадат своя глас за плевенската агитка, като по този начин покажат, че наистина се вълнуват за всичко, което се случва около любимия им отбор. Анкетата приключва в 00:00 часа на 2 януари 2014 година, като временните резултати можете да видите ТУК...


Добавено в: Вторник, 24 Декември 2013 17:00

Събота,
 18 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.