ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак започва подготовка на 8 януари, договори три контроли

PostHeaderIcon Спартак започва подготовка на 8 януари, договори три контроли

Новини
Футболистите на ОФК Спартак Плевен бяха разпуснати в коледно-новогодишна ваканция. В сряда, 18 декември старши треньорът на тима Бойко Цветков и помощникът му Цветомир Младенов проведоха последната за тази година тренировка на възпитаниците си, пише вестник "Посредник". Първото занимание след празниците, което ще сложи начало на зимната подготовка на отбора е насрочено за 8 януари от 14.00 часа на стадион “Плевен“. На тази дата трябва да се явят всички футболисти, които взеха участие в срещите на тима през есенния полусезон. Засега е сигурно само, че за Спартак повече няма да играе левият защитник Милен Тодоров, който напуска по собствено желание и ще продължи кариерата си в друг клуб. По думите на треньорското ръководство няма да бъдат освобождавани футболисти от настоящия състав, като в движение ще се работи и по селекцията за втория полусезон.

Приоритет е привличането на четирима играчи - вътрешен халф, двама нападатели и краен бранител, който да замести напускащия Тодоров. Припомняме, че и през миналата зима Милен Тодоров реши да не играе повече за Спартак, като през пролетта започна да се състезава за тима на Дунав (Селановци).

На този етап няма нови попълнения, като треньорите вече разговарят с няколко футболисти. За сметка на това пък вече са договорени три контролни срещи. Първата за новата година футболна среща на Спартак е насрочена за 29 януари в Габрово с Янтра. Вторият сигурен двубой ще бъде срещу традиционния спаринг партньор на "синьо-белите" - тима на Монтана. Срещата ще се проведе на 1 февруари, по всяка вероятност в Правец.

Последната проверка в хода на зимната подготовка е планирана за 22 февруари в Свищов срещу местния Академик. Търсят се съперници за още няколко приятелски срещи. Вторият полусезон в Северозападната "В" група започва на 2 март, като Спартак посреща на стадион “Плевен“ в първото от серията от дербита през пролетта втория в класирането Локомотив (Мездра).

Източник: posredniknews.com


Добавено в: Петък, 20 Декември 2013 11:10

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.