ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Халф на Ком (Берковица) пропуска мача със Спартак заради наказание

PostHeaderIcon Халф на Ком (Берковица) пропуска мача със Спартак заради наказание

Новини
Ком (Берковица) ще гостуват в неделя в Плевен на Спартак без един от основните си играчи. Това стана ясно, след като от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново обявиха наказанията на футболистите в Северозападната "В" група след двубоите от изминалия 10-ти кръг на шампионата. Така полузащитникът Пламен Ненов ще пропусне мача със "синьо-белите", тъй като е наказан за 1 среща. Футболистът на берковчани получи червен картон в мача с Ботев (Луковит) от последния кръг, загубен от неговия отбор с 1:2. След срещите от X кръг, с лишаване от състезателни права за един мач са санкционирани също Дилян Димитров от Партизан (Червен бряг) и Георги Георгиев от Гигант (Белене). По доклад пък Етър (Велико Търново) е глобен след сблъсъка с Локо (Мездра) с 25 лева.

В неделя (27 октомври) от 14.00 часа плевенският ОФК Спартак излиза в среща от 11-ия кръг на първенството срещу Ком (Берковица) в търсене на задължителна трета поредна победа. Вчера, в отложен мач от 8-ия кръг във Видин местния Бдин успя да измъкне ценно равенство 1:1 срещу гостуващия Локомотив (Мездра). По този начин мездренци излязоха начело във временното класиране, с равни точки с втория Ботев (Луковит), но с по-добра голова разлика. Ако се погледне подреждането в групата става ясно, че не всичко е загубено от момчетата на Бойко Цветков в борбата за първото място. В момента плевенчани са само на седем точки от върха, като до края на шампионата има цели 20 кръга.

Не трябва обаче да се пропуска и факта, че досегашните успехи на Спартак са само срещу доста по-слаби противници, а до края на полусезона ги чакат четири много трудни срещи, като изключим домакинството на Ком, а именно - гостувания на третия Партизан (Червен бряг) и на стабилно играещия у дома тим на Ботев (Козлодуй), както и домакинства на петия и шестия Бдин (Видин) и Етър (Велико Търново).


Добавено в: Петък, 25 Октомври 2013 10:32

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.