Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Вилиана Гургурова най-бърза спринтьорка на държавното по ориентиране

PostHeaderIcon Вилиана Гургурова най-бърза спринтьорка на държавното по ориентиране

Новини - Други спортове

Състезателката на плевенския клуб Север - Вилиана Гургурова взе златен медал от държавното по ориентиране (12-18 години) в Троян. Тя не даде шанс на останалите 73 съпернички и първа пресече финала в спринтовата дистанция при дамите до 12 години. Тук третото място е за Славена Петкова от Вежен (Тетевен). Двете се конкурираха и на дългата дистанция, но останаха извън призовата тройка - Славена - пета, Вилиана - осма.

Само осем стотни не достигнаха на Константин Константинов от Ловеч да спечели битката в спринта при 14-годишните. Изпревари го Александър Иванов от Бегун (Варна). Бронзът тук е за плевенчанина Цветелин Велков, който остана четвърти в другата дисциплина.
Трето място при дамите до 14 години за щафетата на Север в състав - Катерина Минкова, Диана Иванова и Цветелина Цветанова.

Същото постижение и за Ловеч, но при 14-годишните. Заслугата е на Теодор Дръндаров, Любомир Янков и Константин Константинов. Тук плевенския тим Никола Иванов, Пресиан Михайлов и Цветелин Велков е шести. Непосредствено зад медалистите се класираха плевенчанките Лиляна Маринова (Ж18), Цветелина Цветанова (Ж14), представителката на домакините Вяра Данчева (Ж16), щафетата на Вежен (Тетевен) - Славена Петкова, Виолета Борисова и Изабела Янкова до 12 години.


Добавено в: Сряда, 29 Юни 2016 19:09

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.