Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Започват да строят новата спортна зала на Плевен

PostHeaderIcon Започват да строят новата спортна зала на Плевен

Новини - Други спортове

Договорът за старта на проекта за изграждането на Многофункционална спортна зала в Плевен е подписан в петък, 12 септември, информира на брифинг в Общината кметът проф. Димитър Стойков. Обществената поръчка е спечелена от обединение "Плевен спорт 1" - Пазарджик, пише ИнфоПлевен. Проектът се финансира от Публична инвестиционна програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите", като за първата му фаза са отпуснати 2 млн. лева с ДДС. Средствата са предвидени за строително-монтажни работи за разрушаване на съществуващи сгради и подготовка на строителната площадка за изграждане на обекта. Парцелът, отреден за многофункционалната спортна зала, е УПИ II1076, кв. 389.

Цялостното изграждане на обекта е 12 809 284 лв. с ДДС. Проектът е разделен на две фази - фаза 1 с прогнозна стойност 2 млн. лв. с ДДС и фаза 2 - 10 809 284.00 с ДДС. "След като минат изборите, първата ми работа ще бъде да настоявам новото правителство да отпусне тези близо 11 млн. лева за 2015 г., които са необходими за втората фаза на проекта", информира Стойков.

Вторият етап включва подготовка на работен проект, както и цялостното изграждане на залата. Изпълнителят ще бъде избран чрез обществена поръчка.


Добавено в: Понеделник, 15 Септември 2014 14:25

Неделя,
 28 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.