Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Плевенчанин с бронзов медал от Европейското първенство по билярд за юноши

PostHeaderIcon Плевенчанин с бронзов медал от Европейското първенство по билярд за юноши

Новини - Други спортове
Плевенчанинът Антон Златев спечели бронзов медал от провелото се от 1 до 8 август в град Порторож (Словакия) Европейско първенство по билярд за юноши. Новината съобщи за ИнфоПлевен Иван Каменарски, президент на Българската билярд федерация. Третото място юношата извоюва в дисциплината "8-ма топка". "Антон показа много добра игра, но шансът не беше на негова страна, за да постигне още по-добро класиране. Но лично аз съм доволен от представянето му", коментира Каменарски.

В другата дисциплина - "9-та топка", Антон Златев се класира 5-ти след много добра игра срещу едни от най-титулуваните състезатели. По повод представянето на плевенския състезател Иван Каменарски е получил поздравления от представители на Европейската федерация по билярд и от други колеги, които са забелязали бързия напредък на нашия спортист.

"Тръгнах за това Европейско първенство с нагласа за добро представяне и това даде резултат, въпреки че не спечелих титлата, каквото беше голямото ми желание", каза за плевенския новинарски сайт Антон Златев. Постигнатото в това състезание му е дало увереност, а поуките от него ще подкрепят стремежа му за постигане на още по-добро представяне в следващи турнири.

А такъв за Антон предстои през месец октомври в Кипър, където ще се проведе турнир по билярд от европейски ранг. За да участва на Европейското първенство в Словакия, Антон Златев получи финансова подкрепа от Община Плевен. "Благодарни сме за оказаната подкрепа и със спечеленото трето място Антон показа, че заслужено е получил помощта", подчерта Каменарски.

Източник: ИнфоПлевен


Добавено в: Понеделник, 11 Август 2014 10:53

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.