Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Злато и три бронза за плевенските скачачи на батут от Държавното първенство в Габрово

PostHeaderIcon Злато и три бронза за плевенските скачачи на батут от Държавното първенство в Габрово

Новини - Други спортове
Титла и три бронзови медала спечелиха състезателите от плевенския клуб по скокове на батут "Спартак" на провелия се между 5 и 7 юни в спортна зала "Орловец" в град Габрово първи кръг от Държавното първенство за всички възрасти, пише вестник "Посредник". Златното отличие грабна Александър Стефанов, който спечели шампионската титла на България в индивидуалната надпревара при момчетата до 11-12 години. "Очакван успех. Доволен съм от представянето му. Трябва обаче да свали килограми, за да е в оптимално състояние", коментира неговият наставник Тони Русев.

Другият твърд национал от плевенския клуб Антоан Ван достигна до бронзовия медал при мъжете. "Антоан се представи много добре в квалификациите. На самото състезание обаче допусна грешки и това го спря от по-високо класиране. Държавният шампионат се явява като контролно състезание в подготовката за световното първенство в САЩ през есента. Така че, сегашното класиране не е толкова важно. Състезанието в Габрово бе и за определяне състава на националния отбор. Подготовката на Антоан върви по план. Той заедно с Ясен Иванов от НСА и Георги Илиев от Ямбол са сигурните ни участници в САЩ. По-голяма е конкуренцията за попълване на националния отбор при по-малките", уточнява Русев.

Вторият кръг на националния шампионат по скокове на батут, двоен минибатут и пътека ще се проведе от 2 до 5 октомври в София.

Източник: posredniknews.com


Добавено в: Понеделник, 16 Юни 2014 12:31

Сряда,
 8 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.