Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Три медала за Спартак в първенството по скокове на батут

PostHeaderIcon Три медала за Спартак в първенството по скокове на батут

Новини - Други спортове

Сребърен и два бронзови медала завоюваха състезателите на плевенския Спартак в Държавното първенство по скокове на батут - индивидуално и синхрон. Домакин на надпреварата бе Ямбол. В южния град се събраха 156 състезатели във всички възрастови групи от 17 клуба - 14 български и 3 от Гърция.
Треньорът на плевенския тим Тони Русев заложи на шестима свои възпитаници. От тях най-силно се представи Гергана Вутева. Тя спечели сребърен медал в индивидуалните битки при момичетата до 13-14 години. В същата възрастова група фаворита за шампионската титла Александър Стефанов се размина с нея. Той бе първи в квалификациите, но във финала допусна грешки и трябваше да се задоволи с бронзов медал.

Трето място за Владимир Панталеев при най-малките. Липсата на опит не му попречи да се пребори с огромната конкуренция. Кристиян Матеев пък завърши непосредствено зад медалистите в битката до 15-16 г. Христо Киткарски и Евгени Горанов пък не успяха да преминат през квалификациите при 13-14-годишните. Тук на синхрон Горанов е четвърти в екип със скачач от Русе.


Добавено в: Вторник, 01 Ноември 2016 19:40

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.