Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Наградиха изявени спортисти и треньори от Община Червен бряг по случай Деня на спорта

PostHeaderIcon Наградиха изявени спортисти и треньори от Община Червен бряг по случай Деня на спорта

Новини - Други спортове
Изявени спортисти и треньори от Община Червен бряг бяха наградени от местното общинско ръководство по повод Деня на българския спортист. На празничната среща присъстваха кметът, Павлин Фильовски, неговите заместници - Георги Петров и Мирослав Манов и секретарят на Община Червен бряг, Антоанета Костадинова. Този ден се празнува от 2006 година, след прието Решение 581 на Министерския съвет. От тогава празникът е неразделна част от спортния календар и на Община Червен бряг. С решение на Общинския съвет на Червен бряг от 28.04.2014 год., в чест на празника, за високи спортни резултати, с почетна грамота бяха удостоени тежкоатлетите на СКВТ "Старт" - Петър Веселинов, Павел Илиянов и Сунай Маринов; лекоатлетите от СК "Спринт" - Николай Петров и Пламен Мариянов, както и състезателите от СКЛА "Спартак" (Койнаре) - Павел Венциславов и Стоян Илиянов.

Отличени бяха и младите каратеки Вероника Пламенова и Пламен Колев от Клуба по бойни изкуства "Петромакс" и най-добрите шахматисти от ШК "Михаил Тал" - Ивелина Кирилова, Костадин Вачев и Симонета Иванова. Непосредствено след тях кметът поздрави и връчи грамотите на офанзивния халф Петьо Славчев от ФК "Партизан", на юношата на отбора Момчил Стефанов, както и на перспективния състезател в детския футболен отбор, Христо Христов.

Сред наградените спортисти бяха още боксьорът Николай Бебов от БК "Червен бряг" и Маринчо Маринов - състезател на СК "Бридж Клуб-Каро". Колективна награда получи отборът по хокей на трева до 12 години - двукратни шампиони на България. С отличието "Спортен деятел" и почетна грамота бяха удостоени треньорът на СКЛА "Спринт", Иванка Герчева, председателят на УС на ФК "Партизан", Ангел Стоянов и председателя на УС на СКХТ "Локомотив" (Червен бряг), Николай Павлов.

Източник: chervenbryag.bg


Добавено в: Понеделник, 19 Май 2014 14:33

Вторник,
 7 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.