Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Хокеисти от Червен бряг станаха вицешампиони на България

PostHeaderIcon Хокеисти от Червен бряг станаха вицешампиони на България

Новини - Други спортове

Отборът по хокей в зала на Локомотив (Червен бряг) стана вицешампион на България на провелото се между 14 и 16 март в град Пловдив Държавно първенство за деца от 12 до 14 години, съобщават от Община Червен бряг. Младите червенобрежки хокеисти се представиха отлично в шампионата, като постигнаха победи над отборите на домакините, Харманли, Чепинци, Крам Комплекс (София) и Свищов, но за жалост във финалната среща отстъпиха на бъдещия шампион - тимът на град Бяла. Георги Цонков от отбора на Локомотив (Червен бряг) беше обявен за най-добър защитник на първенството, а отлични изяви имаха и неговите съотборници Стивън Нанов, Петър Георгиев, Николай Йотовски и Емил Сашов - всички ученици от ОУ "Христо Смирненски" - Червен бряг.

Така за втора поредна година хокеистите на Червен бряг бяха на почетната стълбица сред най-добрите отбори на България. Сребърните медали и купата им бяха връчени от члена на Управителния съвет и Вицепрезидент на БФХТ, заслужилият деятел на спорта Бончо Златев. Този безспорен успех идва съвсем резонно след шампионската титла през миналата година.

"Благодарение на създадените много добри условия за провеждане на тренировъчния процес в училището, на изградения изкуствен терен и редовните занимания с учениците, отборът ни продължава успешната летописна история на хокея в Червен бряг", коментира мениджърът на клуба, Николай Павлов.

Той изказа и специални благодарности на помощник-треньора Полин Микова, капитан на националния отбор по хокей на трева и възпитаник на червенобрежката хокейна школа.


Добавено в: Вторник, 18 Март 2014 11:41

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.