Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ "Витска елия" отново ще домакинства на национален турнир по ловна стрелба

PostHeaderIcon "Витска елия" отново ще домакинства на национален турнир по ловна стрелба

Новини - Други спортове
В края на седмицата ловно-стрелковия комплекс "Витска елия" край Плевен отново ще приеме най-добрите състезатели по ловна стрелба от цялата страна, които за 11 път ще спорят кой има най-точен мерник. Над 60 стрелци ще участват в националния турнир, а отборния победител ще грабне Купа "Мизия". Организатор на събитието е Ловно-рибарското дружество в Плевен. В надпреварата авджиите ще се състезават в 2 дисциплини - "трап" и "скийт". Състезанието ще бъде в рамките на един ден, като стрелците ще бъдат разделени на три групи - мъже, жени, младежи, като за отличилите се ще има купи и грамоти.

Припомняме, че през миналата година състезателите от плевенското Ловно-рибарско дружество станаха отборни победители и спечелиха Купа "Мизия". По регламент, ако комплексният победител, а именно плевенчани успеят през тази и следващата година да победят отново - трофеят ще остане в дружеството им завинаги.

В края на август плевенското Ловно-рибарско дружество отново ще бъде домакин, но този път на финалния кръг на Държавния шампионат по ловна стрелба.

Източник: livenews.bg


Добавено в: Сряда, 26 Юни 2013 10:46

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.