Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Грозно ощетиха Димитър Пенчев в Римини

PostHeaderIcon Грозно ощетиха Димитър Пенчев в Римини

Новини - Бойни спортове

Кикбоксьорът от плевенския клуб Скорпион - Димитър Пенчев бе грубо ощетен в Римини (Италия). Грозната картина се разигра по време на най-силния за годината (след предстоящото световно първенство) турнир по кикбокс "Bestfighters". Състезатели от 38 страни участваха в него. Синът на световния шампион за професионалисти Камен Пенчев бе част от националния отбор на България. В селекцията на мъжете Митко участва в категорията до 67 кг в стиловете лоу кик и К-1.

Многократният шампион на България стартира с нокаут срещу съперник от Полша. На полуфинала тотално надигра руснака Вячеслав Соколов, но не и... рефера. Тенденциозните действия на съдията подариха победата на Соколов. Показателно за това е, че треньорите на последния признаха превъзходството на Пенчев. По същия начин реагираха колегите на нашия състезател и публиката. На финала Соколов загуби от представител на домакините.

Случилото се в Римини с Митко е повторение на тенденцията срещу него от миналия октомври в Марибор (Словения). Тогава по време на европейското той бе ощетен срещу друг руснак - Mюслим Азамат.


Добавено в: Вторник, 20 Юни 2017 16:11

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.