НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Иван Тилев: Не съм имал толкова много загуби в кариерата си

PostHeaderIcon Иван Тилев: Не съм имал толкова много загуби в кариерата си

Новини - Баскетбол
Ветеранът в състава на баскетболния тим на Спартак (Плевен) Иван Тилев даде своето мнение за представянето на своя отбор след седмото поредно поражение, което плевенчани допуснаха снощи от Черно море Порт (Варна) със 74:89. Ето какво каза за баскетболния портал bball.bg 35-годишният център на плевенския тим. "Играем слабо. Имаме жесток психологически проблем. Не знам как ще се вдигнем. Някои от момчетата не са се представяли на такова ниво. Баскетболът е сърце и душа на терена. Това им казах и в съблекалнята. Черно море дойде в Плевен и ни смачка, а ние се огънахме. Не трябва да го допускаме. Резултатът е ясен. Накрая публиката ни подкрепи и направихме няколко успешни акции. Радвам се, че феновете са зад нас. Нормално е да ни хулят и да не са доволни", заяви Тилев.

"Аз толкова поражения в кариерата си не съм имал, а през този сезон вече станаха 7. Не съм свикнал с такова нещо. Трима човека сме с контузии и въпреки това сме терена. Аз съм със счупен пръст, Симеон Ценов е със съмнения за скъсани връзки, а Веселин Георгиев е с болки в адукторите. Ние сме в ротация от 6 човека и няма кой да ни замести от пейката. Това съм го казвал и на останалите", обясни центърът на плевенчани.

"Трябва да започнем да ротираме постоянно. Треньорът Илия Станков го казва и ние, по-опитните, го повтаряме. Трябва да се покаже желание и да се научим да се борим. Имаме някакви изригвания на моменти, но като цяло никой не е доволен. Тази ситуация трябва да се промени. Отиваме за победа в Ямбол. И срещу Черно море стартирахме много мотивирани, но аз излязох за 3 фаула и нещата се промениха. Трябва всеки мач да скачаме на кръв", допълни още бившият национал.

"Искам да уточня нещо за мача с Черноморец отпреди седмица. Съдиите на срещата в Бургас ни отсъдиха 8 фаула в края след като водихме 38 минути. Аз излязох с 5 лични нарушения, както и Михаил Танев, с 4 останаха Симеон Ценов и Веско Георгиев. Свириха ни общо 25 фаула срещу 14 за Черноморец. Съдийството беше скандално. По принцип не съм привърженик на такива коментари. Когато играем с равностойни отбори, реферите са решаващ фактор и към единия отбор има сантименти. Това няма как да се види по статистика. Ние имаме потенциал, но част от играчите нямат психика", обясни още Иван Тилев по повод предишната загуба на Спартак от Черноморец в Бургас със 70:73.


Добавено в: Неделя, 30 Ноември 2014 18:10

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.