НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Предупредиха Спартак заради мекия подход на полицията към агитката на мача с Лукойл Академик

PostHeaderIcon Предупредиха Спартак заради мекия подход на полицията към агитката на мача с Лукойл Академик

Новини - Баскетбол
Поредната порция предупреждения бяха отправени към баскетболния тим на Спартак (Плевен) от Дисциплинарно-административния съвет към НБЛ. В доклада на дежурния представител Владимир Атанасов относно домакинския двубой на плевенчани срещу Лукойл Академик са посочени следните допуснати пропуски и нарушения, като някои от тях са доста странни. Ето какво е посочено в записките на делегата: "Не са изпълнени указанията за уеднаквяване цвета на свободната ивица около игрището и наказателните полета".

"Съдията Манолов спря играта и нареди на полицаите да отстранят от първия ред активиралата се агитка. Причината за това действие бе плюване, псуване и отправяне на обидни думи към съдиите. Полицаите реагираха мудно, с нежелание и мек подход. Не се получи желаният ефект”.

"По време на срещата на служебния вход за влизане в залата винаги стоят прави 5-6 зрители, независимо, че на трибуната има достатъчно свободни места. Това е проблем, който се е утвърдил и никой не се наема да го реши. От тази позиция винаги е възможна недопустима интервенция към съдиите".

"Състезателите от БК Лукойл Академик Морис Къри и Чарлс Томас III, играят с черни на цвят клинове под състезателните гащета, които се виждат по време на игра. Крис Минков играе със състезателни гащета под коляното".

Комисията на ДАС счита за необходимо БК Спартак (Плевен) да предприеме необходимите мерки пред МВР и охраната в залата за отстраняване на допуснатите пропуски по гореописаните точки.

За допуснати нарушения на изискванията на Официалния състезателен правилник - чл. 4.3, наказва БК Лукойл Академик с "предупреждение" и срок за отстраняването им до 15.11.2014 г.


Добавено в: Петък, 07 Ноември 2014 16:01

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.