НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Илия Станков: Искам Спартак да радва публиката с хубав баскетбол

PostHeaderIcon Илия Станков: Искам Спартак да радва публиката с хубав баскетбол

Новини - Баскетбол
Утре стартира първенството на Националната баскетболна лига за мъже. В първия кръг плевенският Спартак ще приеме Балкан (Ботевград), като арена на битката ще бъде зала "Балканстрой", а началния час - 18.00. От баскетболния портал BGbasket.com са се свързали с новия наставник на плевенчани Илия Станков с въпроси относно подготовката, очакванията от сезона и съперниците през тази година. Ето какво каза старши треньорът на плевенските баскетболисти: "За мен лично подготовката мина доста добре с оглед на това, че имаме петима нови състезатели, от които трима са били в долната група и не са тренирали на този принцип. Като цяло всички се справиха идеално и всичко премина по начин, по който искахме с Петър Петров."

"Моите амбиции винаги са били големи. Още в самото начало съм казал на момчетата, че искам да играят хубав баскетбол, да радват публиката, а вече какво ще стане на този етап не мога да кажа. Нямаме поставени цели от ръководството. Единственото, което искахме да направим е подмладяване на отбора и да развиваме момчетата."

"Първенството пак ще бъде доста силно. Казвам това с оглед на играчите, които са взети в отделните отбори. Има изявени фаворити, но те както са такива, така може и да стъпят накриво някъде. При тях ще има и доза подценяване на по-малките отбори, тук включвам и Спартак (Плевен). Ще бъде интересно най-вече за публиката в залите", заключава Станков.


Добавено в: Петък, 10 Октомври 2014 12:37

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.