НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Спартак (Плевен) не играе контроли в зала "Балканстрой" заради липса на топла вода

PostHeaderIcon Спартак (Плевен) не играе контроли в зала "Балканстрой" заради липса на топла вода

Новини - Баскетбол

Баскетболният тим на Спартак (Плевен) все още не е изиграл нито един контролен мач. Една от причините е, че в зала "Балканстрой" няма топла вода, пише "Посредник". Отборите на Лукойл Академик, Берое (Стара Загора) и Дунав (Русе) са имали желание да премерят сили със Спартак, като дори са поискали по две срещи - като домакин и гост. На този етап обаче въпросните контроли няма как да се проведат именно поради факта, че плевенският клуб не може да осигури елементарни условия относно хигиената на гостуващите баскетболисти.

"В зала "Балканстрой няма топла вода. Как да кажа на колегите от Лукойл Академик, Берое и Дунав да ни гостуват, като след мачовете трябва да ги изпратим да си тръгнат мръсни и потни, пропътувайки стотици километри. Дано общинското ръководство на града разреши проблема с топлата вода, защото не можем да провеждаме нормална подготовка. Нещо повече, първенството чука на вратата и ако ситуацията остане без промяна ще започнат да ни налагат глоби", заяви за плевенския всекидневник "Посредник" наставникът на плевенчани Илия Станков.

Междувременно стана ясно, че късно снощи от Лукойл Академик са заявили, че първият им състав отказва планираната за утре контрола в Правец с отбора на Спартак.

Също така от щаба на плевенския баскетболен клуб продължават да търсят играч на поста център. Преговорите за привличането в тима на сръбски състезател са се провалили, поради високите претенции от страна на баскетболиста от западната ни съседка.

"Получи се сериозно разминаване в това, което ние като клуб му предлагаме и неговите искания. Съобразяваме се с нашите финансови възможности и няма как да удовлетворим претенциите му. Не е фатално, че се получи така. Все пак разполагаме с Иван Тилев на този пост. Не сме се отказали обаче да търсим още един център", коментира старши треньорът на Спартак Илия Станков.


Добавено в: Вторник, 23 Септември 2014 12:15

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.