НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Александър Дяковски ще играе в Черноморец (Бургас) през новия сезон

PostHeaderIcon Александър Дяковски ще играе в Черноморец (Бургас) през новия сезон

Новини - Баскетбол
Бившият баскетболист на Спартак (Плевен) Александър Дяковски ще играе през новия сезон на НБЛ в отбора на Черноморец. Преди около месец играчът бе освободен от плевенския тим и на 8 септември (понеделник) ще започне подготовка с отбора от Бургас. Преди да се договори с тима от морето, дългогодишният гард на спартаклии натрупа още малко опит със сборен отбор на Жирона в Испания и участва на силен турнир в Дубай. От баскетболния сайт BBALL.BG са се свързали с Дяковски, за да им разкаже малко повече за наученото на испанска земя и новото начало с Черноморец.

"Този месец с "Europian basketball academy" бе като сбъдната мечта за мен. За първи път тренирах и мислих само за баскетбол от много години. Никога не съм работил с такива професионалисти и с толкова компетентни треньори, с които научаваш нови и нови неща всеки ден", заяви пред BBALL.BG Александър Дяковски.

"Срам ме е да кажа, че за първи път на 31 години видях какво е да тренираш професионално, а не да повтаряш ден след ден, година след година тренировки, упражнения и стил, които са били модерни през 70-те години, да очакваш да се конкурираш с другите, които са прогледнали или просто наистина живеят с баскетбола, а не само се правят на такива", допълни още плеймейкърът.

"Относно преминаването ми в Черноморец, за мен това е ново начало. Безкрайно съм мотивиран. През последния месец доказах на себе си и истинските специалисти какво мога, а сега и на някои "баскетболни професори", които се опитаха да сложат край на състезателната ми кариера, която тепърва започва", коментира юношата на Спартак.

"Ще се видим през идния сезон. Пожелавам си единствено здраве, а че ще бъдем преди Берое и Спартак (Плевен) е ясно", закани се още Дяковски, който ще се отправи към Бургас след няколко дни.


Добавено в: Събота, 06 Септември 2014 08:11

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.