НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Двама нови тренират със Спартак (Плевен), сръбски център може да заиграе в тима

PostHeaderIcon Двама нови тренират със Спартак (Плевен), сръбски център може да заиграе в тима

Новини - Баскетбол

Двама нови баскетболисти водят тренировки с баскетболния тим на Спартак (Плевен), потвърди за Плевен за Плевен старши-треньорът на отбора, Илия Станков. Това са Данаил Христов, който през миналия сезон е защитавал цветовете на Чавдар (Троян) и Денис Титов, който идва от „Берое“. По думите на Станков, един от двамата ще отпадне от състава на плевенчани, като яснота за това ще има днес. Ще търсим още един център, за да сме по-сигурни и спокойни - да чукаме на дърво да няма контузии, но знаете, че никой не е застрахован, сподели треньорът на Спартак. По думите му, на тази позиция отборът трудно ще намери българин и не е изключено да се прибегне до услугите на сърбин. Въпросът е да преценим дали ще можем да си го позволим финансово, тъй като знаете, че изискванията на чужденците са по-високи, допълни треньорът.

Колкото до другите нови попълнения - близнаците Тодор и Милен Захариеви и Антонио Илиев, Илия Станков заяви, че и тримата остават в отбора. Поне засега имам доста добри впечатления от тях, като от формата им личи, че са тренирали през лятото, посочи бившият баскетболист на спартаклии. Тимът още няма уговорени контроли, като по думите на Станков причината е, че повечето от състезателите не са влезли в оптимална форма. Една контрола на този етап от подготовката би ни изиграла лоша шега от гледна точка на контузии, а и самият аз няма да получа ясна представа за състава, обясни той.

В понеделник ще бъде изтеглен жребият за новото първенство в НБЛ, като Илия Станков си пожела поне в първите кръгове Спартак да срещне отбори от своя ранг. Голямото ми желание е да тръгнем с победа, за да получат и новите момчета по-голямо самочувствие, сподели той.


Добавено в: Петък, 05 Септември 2014 09:05

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.