НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Седем баскетболисти дойдоха на първата тренировка на Спартак (Плевен)

PostHeaderIcon Седем баскетболисти дойдоха на първата тренировка на Спартак (Плевен)

Новини - Баскетбол
Баскетболистите на Спартак (Плевен) се събраха за първа тренировка в зала "Балканстрой" днес точно в 18.00 часа, информира Плевен за Плевен. Новият старши треньор Илия Станков беше извикал на терена в плевенската зала девет играча, но двама от тях - Веселин Георгиев и Симеон Ценов отсъстваха от първото занимание, поради ангажименти. Така на игрището излязоха седем баскетболисти - досегашните състезатели на тима Цветослав Острев, Васил Александров, Михаил Танев и Борислав Генков, както и новите попълнения - близнаците Тодор и Милен Захариеви и Антонио Илиев. Освен от Илия Станков, отборът бе посрещнат от неговия помощник Петър Петров и президента на клуба, Цветан Антов.

Пред момчетата Антов сподели, че се надява съвсем скоро отборът да бъде напълно окомплектован, като посочи, че все още няма яснота кога ще бъде даден стартът на новото първенство. По думите му, това ще стане на 12 или 19 октомври. Антов пожела на състезателите успех и да нямат контузии.

В първата тренировка на отбора Илия Станков заложи на по-леки натоварвания, като момчетата имаха възможността да премерят сили и във футболен двубой, в който някои от тях демонстрираха завидни умения. Спартак ще проведе по-голяма част от подготовката си в Плевен, като от ръководството в момента уговарят и съперници за контроли във времето до началото на първенството.


Добавено в: Понеделник, 25 Август 2014 22:19

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.