НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Симеон Варчев: Спартак са добър отбор, но не са подготвени физически

PostHeaderIcon Симеон Варчев: Спартак са добър отбор, но не са подготвени физически

Новини - Баскетбол
Заместник-председателят на баскетболен клуб Черно море Порт Симеон Варчев смята, че съперникът на варненци в четвъртфиналите на турнира за Купата на България Спартак (Плевен) е добър, но слабо подготвен физически отбор. Ето какви са очакванията на Варчев за предстоящия двубой от надпреварата, споделени пред sportal.bg. "Tурнирът за Купата е различен от срещите в първенството, защото при допускане на загуба отборите "казват чао на надпреварата". По тази причина напрежението в турнирните срещи е много по-голямо. Голяма роля играе и психологическия момент - по-силният отбор да не загуби от по-слабия." За мача на четвъртфиналите на Черно море срещу Спартак специалистът посочи, че ако играчите на варненския отбор се изплашат да не загубят, двубоят става равностоен и непредсказуем.

"Спартак е много добър отбор, те имат абсолютно всичко и много опит", коментира Варчев. Според него Спартак не са добре подготвени физически и съвсем нормално Черно море Порт ги победи в последния кръг от второто завъртане в шампионата в последната четвърт. "Срещата за Купата срещу Спартак ще е трудна и ако можем да победим с по-малко нервни усилия ще имаме по-големи шансове за следващия мач", смята още баскетболния корифей.

Припомняме, че четвъртфиналната среща от турнира за Купата на България между Спартак (Плевен) и Черно море Порт (Варна) ще се състои на 27 февруари (четвъртък) от 13.30 часа в столичната зала "Универсиада", като с този мач се дава началото на традиционната надпревара.
Източник: sportal.bg


Добавено в: Вторник, 25 Февруари 2014 15:12

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.