НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Спартак (Плевен) срещу Черно море в четвъртфиналите от турнира за Купата на България по баскетбол

PostHeaderIcon Спартак (Плевен) срещу Черно море в четвъртфиналите от турнира за Купата на България по баскетбол

Новини - Баскетбол
Баскетболистите на Спартак (Плевен) ще имат за съперник отбора на Черно море Порт (Варна) в четвъртфиналната фаза на турнира за Купата на България. Това отреди тегленият днес в сградата на Министерството на младежта и спорта в столицата жребий. Надпреварата за престижното отличие ще се състои между 27 февруари и 2 март в зала "Универсиада" в София. В дирижирания жребий бяха изтеглени двойките, като в първата урна бяха лидерите в класирането след втория етап на редовния сезон в Националната баскетболна лига за мъже - Лукойл Академик, Черно море Порт (Варна), Балкан (Ботевград) и Левски, а във втората - Ямбол, Рилски спортист (Самоков), Спартак (Плевен) и победителят от квалификационната двойка Черноморец - Берое.

Четвъртфиналите ще се играят на 27-ми март, а в останалите двойки един срещу друг ще се изправят - Лукойл Академик срещу Рилски спортист, Балкан - Ямбол и Левски ще срещне победителя от мача между Черноморец и Берое.

Полуфиналите ще бъдат между победителите от двойките Лукойл Академик - Рилски спортист и Левски - Берое/Черноморец, както и между победителите от двойките Черно море Порт (Варна) - Спартак (Плевен) и Балкан - Ямбол.

Припомняме, че тимът на Цветан Антов ще се изправи за втори път подред срещу отбора на Черно море. Миналата събота спартаковци играха равностойно малко повече от едно полувреме в срещата срещу варненци от редовния сезон на НБЛ, като дори водеха след първите 20 минути, но в крайна сметка отстъпиха със 70:82 при гостуването си в морската ни столица.


Добавено в: Понеделник, 17 Февруари 2014 12:39

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.