НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Веселин Георгиев: Независимо от загубата, отборът на Спартак има потенциал

PostHeaderIcon Веселин Георгиев: Независимо от загубата, отборът на Спартак има потенциал

Новини - Баскетбол
След голямото поражение от Балкан (Ботевград) крилото на Спартак Веселин Георгиев заяви пред баскетболния портал bball.bg, че независимо от загубата плевенския отбор има нужния потенциал. “Изпуснахме своите шансове, когато намалихме разликата срещу Балкан. Трябва да се научим, че мачът се играе 40 минути. До момента почти всичките ни загуби се дължат на това, че не можем да запазим концентрация през цялото време. Винаги имаме една слаба част, която ни коства победите в двубоите. Трябва да подобрим точно това в играта си. Мисля, че никoй не може да отрече, че този отбор на Спартак има потенциал”, каза за bball.bg Веселин Георгиев.

А ето какво сподели след срещата и наставникът на ботевградчани Александър Тодоров. “Днес играхме сравнително добре в защита по време на целия мач. През първото полувреме позволихме на съперника да вкара само 33 точки, а през вторите 20 минути ги ограничихме до 34. Спартак е отбор, който залага повече на нападението, което говори добре за нашата отбрана", заяви треньорът на Балкан.

"През първите две части се получи равностоен мач, заради това, че не успяхме да реализираме голям брой отворени стрелби. През първите 20 минути имаше четири спорни топки, които в крайна сметка Спартак овладя. Разликата накрая не е реална, защото плевенчани до средата на последната част се бориха за победата. Щастлив съм от тази победа, защото в Плевен се играе трудно ”, добави Тодоров.


Добавено в: Понеделник, 27 Януари 2014 12:28

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.