Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА АК Георги Дъков с трима шампиони и двама вицешампиони в Балчик

PostHeaderIcon АК Георги Дъков с трима шампиони и двама вицешампиони в Балчик

Новини - Атлетика

Три златни и два сребърни медала спечелиха лекоатлетите от плевенския АК Георги Дъков в Балчик, където се провежда националния шампионат по зимни хвърляния. Отличниците са копиехвърлячите. Възпитаниците на Галя Николова спечелиха титлите във всички възрастови групи. Димитър Николов детронира шампиона при мъжете Радослав Иванов от Русе с постижение 59.26 метра. Геновева Иванова триумфира при девойките старша възраст с резултат 34.33 метра, който е с три метра и половина по-добър от този на най-сериозната й конкурентка. Венелина Петкова пък разби опонентките си при девойките младша възраст.
В същата дисциплина, но при юношите старша възраст Мирослав Тодоров е вицешампион. Сребърен медал и за Яна Копчева в хвърлянето на чук при девойките под 18 години.

Други две бивши състезателки на плевенската треньорка и настоящи на КЛАСА (София) завършиха с медали. Очаквано Рената Петкова стана първа в мятането на диск за жени. Изненадващо обаче Вержиния Милашка не успя да защити титлата си в хвърлянето на копие при жените.  


Добавено в: Събота, 25 Февруари 2017 23:09

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.