Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Девет медала за лекоатлетите на Плевен и Червен бряг

PostHeaderIcon Девет медала за лекоатлетите на Плевен и Червен бряг

Новини - Атлетика

Четири златни, два сребърни и три бронзови медала спечелиха лекоатлетите от Плевен и Червен бряг на националния шампионат на открито за юноши и девойки под 18 години в София. Добромир Николов от АК Плевен 2014 взе шампионската титла в бягането на 110 метра с препятствия. Тук трети е Николай Станев от СКЛА Феникс 2004 (Плевен). Николов се окичи и с бронзов медал в спринта на 200 м. Съотборникът му Максимилиян Щерев триумфира в многобоя. Габриел Митов от Спринт (Червен бряг) пак е шампион в скока на височина.

Състезателката на плевенския СКЛА Феникс 2004 - Алина Грънчарова завоюва шампионската титла в тройния скок. Тя участва и на скок дължина, където се класира на пето място. Вицешампионка в хвърлянето на копие стана Лидия Борисова от АК Георги Дъков (Плевен). Тя се класира пета на диск.

Малко не достигна на Цветелина Герганова от СКЛА Спартак (Плевен) да триумфира във високия скок. Тя завърши със 155 см, колкото скочи и Анелия Асенова. Атлетката от Харманли преодоля котата по-рано от плевенчанката и взе титлата. Със същия резултат приключи и Ивана Червенкова от Спринт (Червен бряг), но трябваше да се задоволи с трето място. Деница Иванова от АК Плевен 2014 пък завърши непосредствено зад медалистките.


Добавено в: Вторник, 29 Май 2018 07:48

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.