ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ 10 плевенски тима се пускат на регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа 2015 в Горна Оряховица

PostHeaderIcon 10 плевенски тима се пускат на регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа 2015 в Горна Оряховица

Новини
10 отбора от Плевен ще участват в деветия регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2015, който ще се състои на 4 и 5 юли в град Горна Оряховица. Арена на футболните битки ще бъде местния стадион "Локомотив", а звездното дуо от САЩ‘94 Трифон Иванов и Бончо Генчев ще наблюдават мачовете от първите редове. Десетте тима, които ще представят плевенски регион, добиха това право в квалификациите, които се проведоха на 20 и 21 юни в спортен комплекс "Замъка" в нашия град. В Горна Оряховица ще ни представят съставите на hratkite, Dust 2, Метеор, PEPELIANITE, КФК Белуга, Batkovcite, Пепеляни, MAKO, Спарта и Бабанки.

По традиция турнирът ще бъде открит със специална церемония от кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Освен че ще даде официалното начало на дербитата, кметът ще наставлява отбора на Община Горна Оряховица, който ще участва в демонстративен мач по случай откриването. Негов опонент ще бъде сборен тим на футболни ветерани от града и региона.

Встъпителната церемония ще стартира в събота (4 юли), от 12.00 часа и веднага след края й общинари и ветерани ще демонстрират своите способности пред зорките погледи на Трифон Иванов и Бончо Генчев.

Присъствието на двете футболни величия със сигурност ще мотивира допълнително участниците в турнира. Залогът пред тях е изключително висок - само един от 32-та отбора полуфиналисти ще се класира за националните финали и ще има шанса да се включи в борбата за голямата награда - футболно приключение зад кулисите на "Камп Ноу" в компанията на легендата Христо Стоичков. Кулминацията на Фен Купа 2015 ще се проведе във Велико Търново на 29 и 30 август.

Атрактивни предизвикателства ще очакват "приятелите от квартала" и феновете по терените - те ще имат възможността да се включат в игрите и активациите, организирани от корпоративните партньори на Каменица Фен Купа, и да спечелят множество награди.


Добавено в: Четвъртък, 02 Юли 2015 19:47

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.