ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ 12 плевенски тима влизат в битка за две квоти за финалите на "Каменица Фен Купа" на турнир в Трявна

PostHeaderIcon 12 плевенски тима влизат в битка за две квоти за финалите на "Каменица Фен Купа" на турнир в Трявна

Новини
12 плевенски отбора ще влязат в спор през идния уикенд (19-20 юли) за две вакантни места на полуфиналния регионален турнир от "Каменица Фен Купа 2014", който ще се проведе на стадион "Ангел Кънчев" в Трявна. Освен от нашия регион в надпреварата ще се включат и тимове от Област Велико Търново. Градът на занаятите ще дебютира като домакин на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Официалното откриване започва в събота от 17.00 часа и ще бъде дадено лично от легендарния футболен стратег Димитър Пенев. Заедно с него, на сцената ще се качи и първият българин играл в английската Висша Лига, ветеранът от националния отбор по футбол на България от звездната 1994 година - Бончо Генчев, придружен от кмета на Община Трявна, г-н Драгомир Николов и редица знаменити спортни ветерани от града домакин и региона.

В борбата за спечелване на следващите две квоти по пътя за Маракана ще се включат 32 тима, преминали квалификационната фаза измежду близо 110 отбора от областите Плевен и Велико Търново. Двата отбора финалисти ще продължат напред към Националните финали, където 24-те най-добри тима от цяла България ще се борят за голямата награда на Фен Купа 2014 - пътуване до меката на футбола в Бразилия - легендарния стадион "Маракана" в Рио де Жанейро.

В битка за класиране на финалите ще влязат плевенските отбори - Мърсисайдци, Ла Роха, Йолов 14, Плевен БГ, Прокуратура, Хрътките, Пепелянките, ГП Лука, Плевен-2009, Динамо Бохот, Ангела Меркел и Вихър. Те добиха правото да участват в полуфиналите на проведения на 28 и 29 юни в комплекс "Замъка" в Плевен квалификационен турнир.

Сред участниците ще бъдат и още два специални тима - в традиционния демонстративен мач след откриването в събота, един срещу друг ще се изправят тимът на Община Трявна и отбор на футболните ветерани от града на занаятите. Всички отбори ще могат да подпомогнат и социалната кауза на "Каменица Фен Купа 2014" - "Дари гол", която превръща участниците в турнира в потенциални благодетели за българския футбол.

С много емоции ще бъде съпътстван и финалният мач, който ще се проведе от 13.00 часа в неделя (20 юли). Веднага след края му, около 13.30 часа, новите регионални шампиони ще бъдат наградени на специална церемония. Освен зрелищните мачове, на стадион "Ангел Кънчев" в Трявна ще се проведат и редица игри на корпоративните партньори на турнира adidas, Globul, Ford Moto-Pfohe и Samsung, които по традиция и тази година ще раздават множество щедри награди.


Добавено в: Четвъртък, 17 Юли 2014 12:06

Понеделник,
 6 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.