Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало МОТОРНИ СПОРТОВЕ Плевен домакин на кръг от Renault Trucks - Optifuel Challenge 2015

PostHeaderIcon Плевен домакин на кръг от Renault Trucks - Optifuel Challenge 2015

Новини - Моторни спортове
Град Плевен ще бъде домакин на един от регионалните кръгове на на състезанието за ефективно шофиране на Renault Trucks  - Optifuel Challenge 2015. Той ще се проведе на 29 и 30 април на бензиностанция "Петрол" (до HomeMax) между 10.00 и 18.00 часа. Националната надпревара ще премине през 10 локации в периода 28 април - 11 юни 2015 година - Враца, Плевен, Велико Търново и Габрово, Търговище, Варна, Бургас, Димитровград, Пловдив, Благоевград и София. Шофьорите на камиони в България могат да се включат в състезанието и да управляват камионът на годината Renault Trucks Optifuel, гама T. Маршрутът ще бъде зададен предварително, а шофирането ще се оценява въз основа на сравнителен анализ на консумацията на гориво и данни за начина на шофиране от Optifuel Infomax за преминаване по трасето на всеки отделен участник спрямо експертът от Renault Trucks.

За всяка от локациите ще бъдат излъчени по двама шофьори с най-добър резултат и така ще се формира група от 20 финалисти. Те ще се явят на националния финал на 25 юни 2015 г., където ще бъдат обявени и двамата победители, които ще отпътуват за международния финал през октомври. Наградите за двамата български финалисти в Renault Trucks - Optifuel Challenge 2015 са ваучери на стойност 1 000 лв. за оригинални рекламни продукти с марката Renault Trucks, а собствениците на транспортните компании, в които работят, ще получат влекач Renault от гамата Т за безвъзмездно ползване за срок от два месеца.

Състезанието Optifuel Challenge е посветено на намаляването на разхода на гориво и се организира от Renault Trucks в Европа, Мароко, Русия и Тунис.


Добавено в: Сряда, 22 Април 2015 15:53

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.