ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Гигант загуби областното дерби от Вихър и ще зимува сред изпадащите

PostHeaderIcon Гигант загуби областното дерби от Вихър и ще зимува сред изпадащите

Новини
Вихър (Славяново) взе областното дерби с Гигант, като го победи в Белене с 2:0 в двубой от 15-ия кръг на Северозападната "В" група. Така отборът на Гигант не успя да се измъкне от зоната на изпадащите и след края на есенния полусезон ще зимува на предпоследната позиция само с 8 спечелени точки. Славяновчани пък ще посрещнат пролетта в златната среда, като заемат осмото място с актив от 22 пункта. Двубоят край Дунав премина с надмощие на гостите, като те поведоха още в 8-ата минута, когато след груба грешка в отбраната на беленчани Иван Аделинов беше изведен сам срещу вратаря на домакините, преодоля го и откри - 1:0 за Вихър.

В 22-ата минута Гигант проиграха добра възможност да изравнят, но техен футболист не успя да оползотвори хубаво центриране от фаул. Четири минути преди почивката Светослав Кръстев покачи на 2:0 за гостите, като вкара хубав гол след силен и плътен удар. В даденото от съдията продължение на първото полувреме капитанът на Гигант Калоян Ченков пропусна да отбележи от пряк свободен удар.

През второто полувреме статуквото на терена не се промени особено, като футболистите от Славяново можеха да вкарат още попадения, но пропуснаха няколко изгодни положения. В 73-ата минута на мача Бучев от състава на Гигант получи втори жълт и респективно червен картон за нарушение на границата на наказателното поле и трябваше да напусне терена.


Добавено в: Неделя, 15 Ноември 2015 20:35

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.