ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Левски излъга Партизан в областното дерби

PostHeaderIcon Левски излъга Партизан в областното дерби

Новини
Отборът на Левски 2007 взе минимална победа вкъщи с 1:0 над Партизан (Червен бряг) в областното дерби на 17-ия кръг от първенството на Северозападната "В" група. Мачът се игра на стадиона в град Левски, тъй като още през есента двата отбора си размениха домакинствата заради провеждането на Червенобрежкия панаир. Срещата беше равностойна, като и двата тима направиха пропуски, особено през втората част. Домакините можеха да поведат в 23-ата минута, когато след грешка на вратаря на Партизан Венцислав Кръстев топката отиде в Мариян Маринов, който нанесе не много силен удар, но кълбото се чукна в гредата и излезе в аут. Отборът от Червен бряг на свой ред можеше да вкара, като в 32-ата минута трима негови футболисти останаха срещу един бранител на домакините, но играчите на гостите се засуетиха и не успяха да извлекат максимума от тази ситуация. Така почивката дойде при нулево равенство.

След подновяване на играта тимът на Левски 2007 заигра малко по-атакуващо, като в редиците на гостите започна да се чувства и умора. Заредиха се поредица от статични положения пред вратата на Партизан, като Иво Върбанов и Ивайло Иванов на няколко пъти отправяха удари с глава, но не в целта. Първото по-сериозно положение през второто полувреме дойде в 73-ата минута, когато влезлият като резерва в тима на домакините Симеон Рудашки стреля силно, но стражът на Партизан Венци Кръстев с вещина отби влизащата под гредата топка. Гостите от Червен бряг отговориха с контра в 78-ата минута, като Цветомир Петков изведе Любослав Проданов сам срещу Иван Георгиев, но младият футболист не отправи особено силен удар и за опитния вратар на домакините не беше трудно да хване кълбото.

В 80-ата минута пропуск сам срещу вратаря на Партизан направи и Светослав Бърканичков, но в следващата атака защитата на гостите капитулира. Ивайло Иванов напредна по десния фланг и стигайки почти до аутлинията центрира към далечната греда, където се озова Мариян Блажев, който само чукна топката с глава и тя влезе в мрежата за 1:0. До края гостите нямаха сили за обрат и отборът на Левски 2007 прибави нови три точки в своя актив, което го затвърди на петото място в групата с 27 точки. Партизан са десети със 17.

В следващия 18-ти кръг Левски 2007 няма да играе, а ще запише служебен успех с 3:0 над напусналия групата Ситомир (Никопол). Червенобрежкият тим пък го чака тежко гостуване в Свищов на "студентите" от Академик, като срещата ще се играе на 10 април (петък) от 17.00 часа.

Левски 2007: Иван Георгиев, Станислав Иванов, Иво Върбанов, Валентин Митев, Теодор Михайлов, Тони Паликрушев, Антонио Иванджиков (72 Любомир Борисов), Мариян Блажев, Мариян Маринов (64 Симеон Рудашки), Светослав Бърканичков (84 Тоньо Петров), Ивайло Иванов.

Партизан: Венцислав Кръстев, Цветослав Игнатов, Галин Великов, Момчил Стоянов, Цветомир Димитров, Юлиян Младенов, Цветан Петров, Петър Петров, Владимир Русинов (20 Теодор Петков, 82 Вени Иванов), Цветомир Петков, Любослав Проданов.


Добавено в: Понеделник, 06 Април 2015 11:14

Неделя,
 12 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.