ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Бившият треньор на Спартак (Плевен) Вачко Маринов поема Ботев (Козлодуй)

PostHeaderIcon Бившият треньор на Спартак (Плевен) Вачко Маринов поема Ботев (Козлодуй)

Новини
Бившият треньор на плевенските Спартак и Белите орли Вачко Маринов е новият наставник на Ботев (Козлодуй), съобщава вестник "Конкурент". Плевенският специалист застава начело на отбора от крайдунавския град, след като ръководството е предприело радикални мерки след загубата с 0:4 от Етър в поредния кръг на Северозападната "В" група. Като помощник на Маринов остава досегашният наставник на отбора Ангел Славев. "Вачко Маринов е доказано име. Притежава UEFA Pro лиценз. С него, в нашия отбор ще дойдат трима играчи с професионален опит. Това ще се случи на полусезона", заяви председателят на Управителния съвет на Ботев Георги Георгиев.

Като футболист Вачко Маринов е ритал за Ботев (Пловдив), Спартак (Плевен), Академик (София). Пуска се в треньорската професия на 26 години. Помощник е на редица изтъкнати специалисти - Иван Вуцов, Динко Дерменджиев, Васил Спасов. Като старши треньор Маринов е водил освен Спартак и Белите орли, също така Чавдар (Бяла Слатина), Дунав, Черно море, Академик (Свищов), Хемус (Троян), Калиакра, Локомотив (Левски), Ситомир, Сокол (Тръстеник).

Бил е начело и на мароканския Агадир. Учи на футбол играчи на китайския Ячи (Охан). Носител е на златни значки на БФС и ФИФА за заслуги към българския футбол и популяризиране на играта.

Вачко Маринов ще дебютира още тази неделя, когато в Козлодуй ще гостува един от лидерите в групата Видима-Раковски (Севлиево).


Добавено в: Петък, 19 Септември 2014 17:12

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.