ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Мирослав Михайлов и Мартин Мачев са плевенските топ рефери през изминалия сезон

PostHeaderIcon Мирослав Михайлов и Мартин Мачев са плевенските топ рефери през изминалия сезон

Новини
Съдийската комисия към Областния съвет на Българския футболен съюз награди топ реферите от региона, които са се изявили най-добре през изминалия сезон. За най-добър съдия бе определен Мирослав Михайлов, а за най-перспективен бе избран Мартин Мачев. Двамата изнесоха част от дербитата през сезона в областните групи и заслужено прибраха наградите. По традиция плевенските футболни рефери закриха сезона с мощен банкет. Тържеството се състоя в ресторант "Люляците" в парк "Кайлъка", като съдиите демонстрираха завидни танцови умения. Михайлов и Мачев веднага почерпиха своите колеги с марково уиски за получените награди.

„Двамата заслужиха поощрение, защото се справиха много добре с ръководенето на най-тежките мачове. Мирослав вече получава наряди и за двубои от професионалния футбол. Очаквам скоро и Мартин да намери място в същата ранглиста. Двамата имат потенциал да станат елитни футболни съдии. Като цяло нивото на съдийството през миналия сезон в Плевенска област беше на прилично ниво", коментира за вестник "Посредник" председателят на Областният съвет на БФС - Плевен Александър Димитров.

В момента шест плевенски рефери получават наряди в професионалния футбол. Георги Славов е международен страничен съдия. Асистент на ниво "А" група е Пламен Георгиев. Румен Христов и Стефан Пецанов са ръководещи съдии в "Б" група. В същата група Асен Крумов и Андрей Николов са асистенти.


Добавено в: Четвъртък, 12 Юни 2014 17:10

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.