ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Любомир Тодоров сред водещите реализатори на Северозападната "В" група

PostHeaderIcon Любомир Тодоров сред водещите реализатори на Северозападната "В" група

Новини
Основният голмайстор на Спартак Плевен през есенния полусезон в Северозападната "В" група Любомир Тодоров попада в челната тройка на реализаторите в дивизията. Централният нападател на "синьо-белите" е на трето място сред стрелците в групата след първата част на шампионата с 12 гола. Лидер в класацията на топ-голмайсторите в лигата е Тихомир Кънев от водача Локомотив (Горна Оряховица), който има на сметката си 19 попадения. 14 пъти във вратата на противниците пък се е разписал неговия съотборник Любомир Генчев, който заема втората позиция. Веднага след Любо Тодоров в подреждането следва Антоний Балъков отново от горнооряховските "железничари", който е племенник на Красимир Балъков и има на сметката си 11 попадения, а Иван Редовски от Локомотив (Мездра) и Стефан Христов от Партизан (Червен бряг) са били точни по 10 пъти.

Плевенският Спартак успя да отбележи през есента 30 попадения, като втори голмайстор на тима е Венцислав Миленов, който е поразил 5 пъти вратата на противниците. По 3 гола са отбелязали капитанът на плевенския тим Тихомир Тодоров и халфът Йоан Петков. По 2 гола в своя актив имат защитниците Милен Тодоров и Теодор Михайлов, а по едно попадение са вкарали още трима играчи на Спартак - Ивайло Дангуров, Атанас Атанасов и Мариян Симеонов.

Общо сред голмайсторите в двубоите от есенния полусезон на Северозападната "В" група попаднаха 133 футболисти. 10 от попаденията през есента са дело на футболисти, които са си отбелязали автоголове. Сред нацелилите погрешната врата са и двама играчи на Спартак - Теодор Михайлов и Милен Тодоров.


Добавено в: Неделя, 15 Декември 2013 11:48

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.