ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Рефер скандално прекрати дербито между Ботев (Луковит) и Партизан (Червен бряг) + ВИДЕО

PostHeaderIcon Рефер скандално прекрати дербито между Ботев (Луковит) и Партизан (Червен бряг) + ВИДЕО

Новини
Дербито между Ботев (Луковит) и Партизан (Червен бряг), което беше изтеглено за днес и се игра на градския стадион в град Левски, поради наказание на луковитския тим, не завърши. Срещата скандално бе прекратена в 41-ата минута от главния рефер Станислав Ставров при резултат 2:0, като никой от играчите, треньорските щабове на двата отбора и феновете не разбра защо. Символичните домакини от Ботев успяха да поведат още във втората минута, когато след неразбирателство в защитата на Партизан, играч на Луковит прехвърли Христов за 1:0. В 9-та минута червенобрежкият нападател Кирил Вълов можеше да изравни след като получи топката пред полето на Ботев, обърна се и стреля мощно под напречната греда, но вратарят на домакините изби в корнер. В 28-та минута Цветан Петров центрира от фаул, Петьо Славчев стреля с глава, но след рикошет в главата на бранител, топката премина на сантиметри над гредата, излизайки в нов ъглов удар.

В 29-та минута, отново Славчев бе близо до гола, след като засече с глава ново центриране в наказателното поле на Ботев. И този път вратарят на символичните домакини бе на мястото си, плонжира и улови топката. В 38-та минута, тимът от Луковит проведе многоходова атака по левия фланг, топката бе подадена пред наказателното поле на гостите, където централният бранител на Партизан Върбанов гардира добре, но бе повален с нарушение отзад. Вместо фаул, съдията, който се намираше на по-малко от 2 метра от ситуацията, даде знак играта да продължи и играчите на Ботев отбелязаха втори гол.

Гостите наобиколиха рефера и след продължително оспорване на съдийското решение Върбанов получи червен картон и бе отстранен от игра. След подновяването на играта, Стефан Христов извърши нарушение в центъра на терена, за което също бе "декориран" в червено. Играчите на Партизан се опитаха да напуснат терена, протестирайки срещу решенията на съдията, но бяха спрени от ръководството на отбора. Кирил Вълов, който получи травма в глезена при друго неотсъдено нарушение от главния съдия, потърси лекарска помощ на тъчлинията, а след неколкоминутно размишляване реферът отведе двата отбора до мястото на фаула, извършен от Стефан Христов, и даде край на мача.

До късно след края на срещата не бе дадена официална информация относно причината за прекратяване на мача, но според изказванията на съдиите, до тази развръзка се е стигнало след оставането на тима на Партизан с по-малък от минимално допустимия брой играчи на терена. В следващото видео, обаче ясно се вижда, че в момента на прекратяване на мача, на терена има 8 футболисти на Партизан - 7 полеви и 1 вратар.

Източник: cbfc.jpdstudio.eu

Добавено в: Събота, 26 Октомври 2013 21:39

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.