ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан приема Видима-Раковски в Плевен

PostHeaderIcon Партизан приема Видима-Раковски в Плевен

Новини
Отборът на Партизан (Червен бряг) ще приеме Видима-Раковски (Севлиево) в среща от 8-ия кръг на Северозападната "В" група в Плевен на градския едноименен стадион от 16.00 часа в неделя - 6 октомври. Причината червенобрежани да не играят у дома е, че тимът изтърпява наказание от лишаване от домакинство за 1 среща. Санкцията дойде след безредиците на трибуните по време на двубоя срещу Етър (Велико Търново), провел се на 22 септември на градския стадион в Червен бряг. Партизан спечели с 2:1, но добрият мач бе помрачен от 5-минутни ексцесии извън терена. Те се разразиха в средата на първото полувреме. Двама от феновете на Етър слязоха на пистата и започнаха да провокират с обиди публиката на Партизан. Афектираните червенобрежки запалянковци отидоха при тях и настана масов бой. Заради него главния съдия Даниел Цолов прекъсна мача.

След срещата Зоналния съвет на БФС във Велико Търново се събра и наложи наказание от 1 мач не пред собствена публика на двата тима, като отборът на Етър вече изтърпя своята санкция на 29 септември, когато в среща от 7-ия кръг на Северозападната "В" група виолетовите домакинстваха в Севлиево на Бдин (Видин) и спечелиха с 2:1.

Междувременно от ЗС на БФС в старопрестолния град отложиха пореден двубой от програмата на Северозападната "В" група. Най-интригуващата среща от предстоящия 8-ия кръг между отборите на Бдин (Видин) и Локомотив (Мездра) няма да се играе в неделя, а е пренасрочена за неопределено време. Причината - здравословни проблеми във видинския клуб. 8 футболисти от Бдин са болни и от клуба са представили медицински днес в търновската централа.

Това е вторият отложен мач на "железничарите" от Мездра, като по същата причина миналата неделя не се игра дербито Локомотив (Мездра) - Партизан (Червен бряг). Дни преди него 10 футболисти на Партизан се разболяха. Зоналният съвет на БФС - Велико Търново насрочи двубоя за идната сряда (9 октомври).


Добавено в: Петък, 04 Октомври 2013 16:13

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.