ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Тежка първа загуба за Партизан (Червен бряг) в Козлодуй

PostHeaderIcon Тежка първа загуба за Партизан (Червен бряг) в Козлодуй

Новини
Партизан (Червен бряг) допуснаха първа загуба от началото на сезона в Северозападната "В" група. Вчера в отложена среща от 5-ия кръг момчетата на Илиян Здравков бяха победени с категоричното 3:0 при гостуването си в Козлодуй на местния Ботев. Въпреки това резултата не показва реално съотношението на силите на терена в този двубой. Гостите бяха почти през цялото време равностойни, като през втората част дори бяха по-добрите на игрището, но малшанса не им позволи да отбележат поне едно попадение. Първият гол в мача падна в 31-ата минута, когато Цветан Цветанов намери по крилото Людмил Николов, който пък подаде на Венелин Палански и той с хубав удар откри резултата. Десетина минути по-късно авторът на гола изведе Цветанов очи в очи с вратаря от Червен бряг Николай Христов и резултатът стана 2:0.

След таймаута "партизаните" се втурнаха в атаки, но липсата на шанс и недобрите отигравания от страна на техните нападатели не им позволи да вкарат. Веднъж и гредата спаси стража на Ботев Коста Андонов. Така се стигна до 84-ата минута, когато най-добрия в срещата Цветан Цветанов центрира към Георги Цеков, който оформи крайното 3:0. Козлодуйци доиграха последните няколко минути с човек по-малко, тъй като за втори жълт картон Радослав Георгиев пое преждевременно към съблекалните.

Следващият двубой на Партизан ще бъде в неделя, 6 октомври от 16.00, когато червенобрежани ще трябва да приемат Видима-Раковски (Севлиево) на неутрален терен, поради наказание от 1 среща с лишаване от домакинство, наложено за ексцесиите на мача с Етър. Най-вероятно срещата ще се състои в Плевен.

Съставът на Партизан в мача: Николай Христов, Венцислав Сълев (46 - Петьо Петров), Георги Петков, Цветослав Игнатов, Галин Великов, Дилян Димитров, Цветан Петров, Мариян Маринов (70 - Елин Петков), Стефан Христов, Калоян Тодоров, Кирил Вълов


Добавено в: Четвъртък, 03 Октомври 2013 10:21

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.