ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Дадоха седмица отсрочка на Спартак Плевен, отложиха тегленето на жребия за "Б" група

PostHeaderIcon Дадоха седмица отсрочка на Спартак Плевен, отложиха тегленето на жребия за "Б" група

Новини
Седмица отсрочка за справяне с финансовите проблеми са получили футболните клубове на Спартак (Плевен) и Миньор (Перник). Това заяви шефът на Направление Спортно-техническо на БФС Антон Попов, като уточни че ситуацията при плевенчани е доста по-тежка. Попов каза още, че "Б" група може и да започне с 15 отбора. Имаше слухове, че отборите на Спартак (Варна) и Чавдар (Етрополе) също ще се откажат от участие в първенството, но Попов отрече. „От страна на Чавдар (Етрополе) нещата са изрядни - имаме и финансова гаранция, имаме и попълнени документи", заяви той. Същото се отнасяло и за варненските „соколи".

Единствен със сигурност, който се отказва от участие, е фалиралият през пролетта Етър 1924 (Велико Търново), като в този град вече има нов клуб - Етър-Велико Търново, и той е приет за нов член на Северозападната "В" група. „При всички случаи "Б" група ще стартира най-малко с 14 отбора", гарантира Антон Попов. Той обаче не поясни по какъв начин ще се провежда там първенството и дали ще бъде само редовен сезон от 26 кръга или пък ще се въведат плейофи.

Ясно е, че другата седмица и там ще се пристъпи към жребий, като най-напред ще се изчакат отговорите от Спартак (Плевен) и Миньор. Перничани дори били готови с финансовата гаранция, но трябвало да попълнят някои формуляри и да изпратят заявката си за участие. Останалите клубове са изпадналите от "А" група Ботев (Враца) и Монтана, заелите от 3-о до 10-о място в изминалия сезон, и четирите нови членове на професионалния футбол, декларирали готовност да стартират.

Източник: sportal.bg

Добавено в: Четвъртък, 13 Юни 2013 15:43

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.