ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Боби Михайлов: Ситуацията около Спартак Плевен е неясна

PostHeaderIcon Боби Михайлов: Ситуацията около Спартак Плевен е неясна

Новини
Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели, че ситуацията около участието на Спартак Плевен в следващото първенство на "Б" група е твърде неясна. Същото се отнася и за още два клуба - Миньор (Перник) и Чавдар (Етрополе). Шефът на футболната централа твърди още, че плевенчани дори са подали молба за участие през следващия сезон в Северозападната "В" група. Бившият страж на националния отбор по футбол даде своето мнение и за предстоящия шампионат в "Б" група като цяло, като заяви, че има пълна мъгла и все още не се знае кои клубове ще стартират новото първенство във втория ни ешелон.

"Няма яснота за състава и участниците в "Б" група за новия сезон, където ситуацията е много тежка. Към момента съставът й е от 14 отбора. Попълване с други отбори от "В" групите няма да се прави", заяви Михайлов след вчерашното заседание на Изпълкома. Много вероятно е "Б" група да се стесни още, но няма да се добавят други претенденти, които не са постигнали първото място в групата си. Поради всички тези неясноти няма да се тегли на този етап жребий за "Б" група, докато този за елита ще е ясен в четвъртък. Ясно е само, че фалиралият Етър 1924 (Велико Търново) няма да се включи в първенството на "Б" група.

В същото време клубният фен-сайт на "синьо-белите" излезе с информация, че ръководството на Спартак е внесло в БФС молба за отсрочка на дадения срок до четвъртък клубът да получи лиценз. В четвъртък щяла да се проведе среща с участието на ръководството на клуба, Даниел Митов и кмета на Плевен проф. д-р Димитър Стойков, на която щял да се търси вариант за спасението на плевенчани.

Източник: агенция Блиц


Добавено в: Сряда, 12 Юни 2013 10:34

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.