Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Betfair регистрация носи примамливи бонуси за спортни залози

PostHeaderIcon Betfair регистрация носи примамливи бонуси за спортни залози

Новини - Други спортове


Betfair е единственото място на българския пазар, което дава възможност на играчите да се изправят един срещу друг и да залагат помежду си, без намесата на букмейкър. Това става възможно в т.нар. “Спортна Борса“ за залози, където ролята на компанията е само и единствено като посредник между играчите.

Паралелно с това, от 2013 г. сайтът има и друг раздел, озаглавен “Спорт“, в който се предлагат фиксирани коефициенти по добре познатия модел на традиционния букмейкърски бизнес.

Освен, че могат да избират как да поставят залози, играчите могат да избират и оферта, от която да се възползват за първия си депозит, като две от възможните оферти са за “Спорт“, а една е предвидена за играчите в “Спортна Борса“.


 Първата оферта за “Спорт“ е депозитен betfair бонус в размер до €100, като бонусът е равен на половината от първата внесена сума по сметката на играча - тоест, правите първи депозит за €200 и компанията ви превежда като бонус допълнително €100. Тази промоция върви с изискване бонуса да бъде превъртян четири пъти, като в общата сума за превъртането се включват само тези залози, които са направени в раздел “Спорт“.

За сравнение, в Winbet, максималната сума за превъртане на бонус за първа регистрация е 400 лв.

За същия раздел е предвиден и още един бонус - “Залог €20, Бонус €20“, чието заглавие добре описва какво трябва да направите за получаването на бонуса и какъв ще бъде той - след като се регистрирате и внесете по сметката си и заложите поне €20, операторът ще ви даде бонус в размер €20, който трябва да бъде превъртян със залози на обща стойност €60 (тоест, 3 пъти сумата на бонуса).

 Третата промоция - “€20 безплатен залог“ - е предназначена за използване в “Спортна Борса“ и също е с доста ясни условия: залагате €20 на някой пазар в борсата и букмейкърът ви връща залога в случай на загуба, като върнатите пари идват напълно безвъзмездно и не е нужно да бъдат превъртани.

 Запалените играчи, знаят също, че и bet365 бонуси 2017 не са за изпускане.


Добавено в: Вторник, 19 Септември 2017 19:43

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.