Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Момчетата на Тетрон пети в България

PostHeaderIcon Момчетата на Тетрон пети в България

Новини - Други спортове

Извън медалистите остана плевенския Тетрон на националното индивидуално-отборно първенство по тенис на маса до 12 години. Арена на шампионата бе Горна Оряховица.
В индивидуалната надпревара най-силно от плевенските състезатели се представи Алекс Боев. Той достигна до петото място. Съотборниците му Владислав Вътов и Валентин Василев завършиха след осмата позиция, а четвъртия плевенчанин Ангел Цветанов след 16-ата.

При двойките Алекс (в тандем с варненец) и Валентин (и тенисист от Ардино) се класираха на четвъртфинал. Тенисисти от Луковит пък бяха партньори на Владислав и Ангел. Те се класираха съответно на 1/8 и 1/32-финали. При смесените двойки Алекс и варненка завършиха на 1/4-финал, докато останалите трима на 1/8-финал.

Тетрон приключи на пето място в отборното състезание. В групата си се класира трети след загуби с по 2:4 от съставите на Панагюрище и Търговище и успех с 4:0 над Русе. В спора за петата позиция възпитаниците на треньора Владимир Петков победиха съперниците си от Пловдив и отново Русе.


Добавено в: Неделя, 03 Юли 2016 11:06

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.