Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Зам.-министърът на спорта Калин Каменов: Плевен може да има голям спортен комплекс

PostHeaderIcon Зам.-министърът на спорта Калин Каменов: Плевен може да има голям спортен комплекс

Новини - Други спортове
Голяма част от спортните съоръжения в Плевен - стадиони, игрища, спортни площадки, както и бъдещата многофункционална спортна зала, се намират в непосредствена близост, което е една добра перспектива за оформяне на мащабен спортен комплекс. Това заяви заместник-министърът на спорта Калин Каменов, който беше в града ни по повод откриването на новата учебна година в Спортното училище "Георги Бенковски".

Кметът проф. д-р Стойков показа на заместник-министъра обновеното и поддържано от Община Плевен помощно футболно игрище, което се ползва от спортното училище, футболното игрище с изкуствена настилка, стадион "Плевен", чийто ремонт изисква сериозен финансов ресурс, и стадиона при лекоатлетическата площадка, като за ремонта на последния Калин Каменов се ангажира да търси възможности, информират от пресцентъра на Община Плевен.

По-рано днес с празничен ритуал беше открита новата учебна година в Спортното училище "Георги Бенковски" в Плевен. "Лошата новина е, че лятото и ваканцията свършиха, а добрата - че всички вие ще учите в обновена сграда с всички условия за разгръщане на спортния ви талант", обърна се към учениците заместник-министър Калин Каменов.

Школото отваря врати за 46-и път. Тук учат 380 ученици, които се подготвят в 11 вида спорт.


Добавено в: Понеделник, 01 Септември 2014 16:56

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.