Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Алекс Ганчев и Денислав Проданов са шампионите на двойки на тенис турнира в Плевен

PostHeaderIcon Алекс Ганчев и Денислав Проданов са шампионите на двойки на тенис турнира в Плевен

Новини - Други спортове

Алекс Ганчев и Денислав Проданов станаха шампиони на двойки на Международния турнир за момичета и момчета до 12 години "Тенис Европа", който се провежда на кортовете в парк "Кайлъка" в Плевен, съобщава ИнфоПлевен. Областният управител арх. Бойко Балтаков връчи купите на победителите и ги поздрави за успешното представяне в турнира. Това е първата ни победа от международен турнир, споделиха за плевенската интернет медия веднага след награждаването младите тенисисти. Турнирът беше много силен, особено труден беше вторият ни мач, в който играхме срещу наши приятели - Антъни Генов и Марк Борисов, но успяхме да ги бием в три сета, разказа Алекс Ганчев.

Денислав допълни, че и третата им среща преди финалния мач, също е била трудна и оспорвана и е приключила с победа за тях в три сета. На финала Алекс и Денислав се изправиха срещу Георги Северов и Симеон Терзиев. Първият сет Алекс и Денислав успяха да вземат безпроблемно, но във втория дадоха инициативата на своите противници, които взеха сета и изравниха резултата. В третия решителен сет успяхме да се концентрираме и да се освободим от напрежението и това ни доведе до победата, разказа Алекс.

Алекс Ганчев е тенисист на Железничар (Пловдив), а Денислав Проданов е състезател на Тенис клуб - Свиленград. От близо година играят в двойка и вече имат едно второ и едно трето място от национални турнири. След турнира в Плевен двете момчета ще се подготвят за участие в турнир в Бургас за състезатели до 14 г. Ако успеят да се класират в основната схема, отново ще излязат на кортовете и като двойка.


Добавено в: Петък, 29 Август 2014 16:07

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.