Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Тенисистите на ТК "Плевен-90" станаха отборни шампиони в региона

PostHeaderIcon Тенисистите на ТК "Плевен-90" станаха отборни шампиони в региона

Новини - Други спортове
Тенисистите на тенис клуб "Плевен-90" завоюваха първото място в Регионалното отборно първенство на "оранжев" и "зелен" корт, съобщи за вестник "Посредник" Тодор Бешевишки, заместник-председател на плевенския клуб. Турнирът се проведе във Велико Търново по програмата на Българската федерация по тенис. Отборът на "Плевен-90" беше представен от Йоана Константинова, Росица Денчева, Ангел Иванов и Марина Иванова, водени от треньора Валентин Иванов. В предварителната група плевенският тим надигра категорично с по 4:0 отборите на ТК "СТК-Троян", ТК "Плевен-ПСК", ТК "Дряново" и вторият тим на ТК "Габрово".

На полуфинала малките плевенски тенис надежди отново показаха убедителна игра срещу първия отбор на ТК "Габрово", като мачът завърши с нов разгром от 4:0. Във финалната среща срещу силния първи отбор на ТК "Дряново" Росица Денчева и Йоана Константинова спечелиха безпроблемно своите двубои с по 4:0. В третата среща, при десетгодишните, Ангел Иванов след много оспорвана игра отстъпи с 5:3 и резултатът стана 2:1 за ТК "Плевен-90".

Четвъртата среща противопостави плевенската състезателка Марина Иванова срещу Дейвид Асенов. В началото нашето момиче губеше с 3:1 гейма, но след много упорита борба обърна мача и спечели четири поредни гейма, а оттам и двубоя с 5:3.

От изиграните 24 срещи отборът на ТК "Плевен-90" спечели 23, като загуби само една. Тодор Бешевишки сподели, че сега отборът се готви и тренира всекидневно за участие на Държавното първенство, което ще се проведе от 1 до 3 август в Сливен.

Източник: "Посредник"


Добавено в: Четвъртък, 10 Юли 2014 10:32

Вторник,
 7 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.