Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Плевенчанин с титла от Държавното първенство по тенис на маса за ветерани

PostHeaderIcon Плевенчанин с титла от Държавното първенство по тенис на маса за ветерани

Новини - Други спортове
Плевенчанинът Стефан Милев спечели шампионската титла от Държавното първенство по тенис на маса, което се проведе в град Добрич, пише "Посредник". Състезателят от плевенския клуб "Тетрон" грабна златния медал във възрастовата група 40-49 години. Освен първото място, Милев се пребори и за още две отличия - сребро в категория "Суперветеран", както и бронз на двойки. В индивидуалната надпревара плевенският тенисист извоюва две победи и допусна една загуба в своята група, които му осигуриха второто място и класиране за елиминационната фаза. На 1/16-финалите Милев се наложи с 3:1 над противник от Враца, след което елиминира на осминафиналите варненски тенисист с 3:2.

На четвъртфиналите плевенчанинът надигра с 3:1 Стойчо Стоев от Симеоновград. На полуфиналите го очакваше представителят на шуменския тим "Роко" - Борислав Стойчев. След оспорвана борба Милев го преодоля с 3:2. В битката за златото тенисистът на "Тетрон" се справи и със съпротивата на Росен Иванов от Лудогорец (Разград), побеждавайки с 3:2.

В категория "Суперветеран", където по регламент участват победителите от всички възрастови групи, плевенчанинът стана вицешампион. На финала Стефан Милев загуби с 1:3 от Марио Якимов от Академик (Свищов). В турнира на двойки, заедно със своя партньор Васил Кандев от Луковит, плевенският тенисист достигна до бронзовия медал, след като на полуфинала тандемът отстъпи с 1:3 на бъдещите шампиони Албен Мартинов (Академик Свищов) и Борислав Стойнев (Роко Шумен).

Източник: "Посредник"


Добавено в: Сряда, 25 Юни 2014 14:42

Вторник,
 7 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.