Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Плевенската тенисистка Росица Денчева с титла на оранжев корт в Пловдив

PostHeaderIcon Плевенската тенисистка Росица Денчева с титла на оранжев корт в Пловдив

Новини - Други спортове
Малката плевенска тенисистка Росица Денчева стана шампионка на провелия се на 29 март (събота) в град Пловдив турнир на оранжев корт. В надпреварата взеха участие 21 момичета от 11 клуба в страната, сред които и две тенисистки от ТК "Плевен 90" - Росица Денчева и Йоана Константинова, съобщава за вестник "Посредник" зам.-председателят на плевенския тенис клуб, Тодор Бешевишки. Отлично се представи талантливата Росица Денчева, която спечели първото място. Плевенското момиче стигна до титлата след шест безапелационни победи.

Роси стартира в турнира с 3 успеха в предварителната си група, което я класира за четвъртфинал. Там тя се справи с 10:4 над Йоана Дряновска от ТК "Престиж" (Велико Търново). В полуфиналите Денчева победи с 10:6 Каталина Петрова от ТК "1540" (София), която спечели предишния турнир в Пловдив.

На финала плевенската тенисистка убедително се наложи и над Валентина Стоянова от ТК "Академик" (Пловдив) със 7:4, 7:4. Йоана Константинова също се е представила много добре, допълва г-н Бешевишки. Тя попадна в група с фаворитките на турнира - Каталина Петрова, Йоана Дряновска и Александра Габровска, от които загуби достойно и натрупа опит за бъдещи състезания.

Източник: posredniknews.com


Добавено в: Четвъртък, 03 Април 2014 10:46

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.