Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Как да подобрим играта си на онлайн покер

PostHeaderIcon Как да подобрим играта си на онлайн покер

Новини - Други спортове
Онлайн покерът може да се окаже трудна задача дори и за тези, които често побеждават в игрите на живо. Има много начини и техники, помагащи да станете професионалисти и да подобрявате постоянно представянето си на виртуалната покер масата.
В началото започнете да играете онлайн покер с ниски залози, като основната цел е да се запознаете с новостите и основните аспекти на играта във виртуалното пространство. Малкият банкрол също ще ви помогне да се концентрирате върху самата игра и да намали стреса и притеснението от евентуална загуба. При едни и същи залози в онлайн покера и играта на живо, първият вариант може да ви изправи срещу много по-силни опоненти, затова е по-добре да започнете с малки залози и да вдигате постепенно нивото.

Хубаво е да се запознаете с различията и новите елементи на онлайн покера, като например по-малкото време за вземане на решение и значително по-големият брой ръце, които изигравате в една сесия. Другите основни неща, с които трябва да свикнете е новия изглед на виртуалната покер маса, възможностите за залагане и разнообразните бонуси.

Макар играта на няколко маси едновременно да е една от големите привилегии на съвременните онлайн игри на покер в Покер Старс, която може да бъде доста изкушаваща, по-добре е да започнете с участие само на една виртуална покер маса. Веднага щом даден играч свикне с бързината и техническите особености на играта на една маса, може да премине към участие в сесии на няколко маси едновременно.

Човек обикновено играе покер онлайн от дома и едно от основните неща, които трябва да направи за да подобри представянето си е да си осигури среда, която ще бъде благоприятна за концентрация. Препоръчително е да не гледате телевизия, да не сърфирате в уеб пространството или да говорите по телефона. Всяка една такава допълнителна дейност може да увеличи грешките ви значително. Всяко едно такова непрофесионално отношение към играта може да ви попречи да станете успешен онлайн покер играч. Създаването на благоприятна среда за покер е ключов фактор за вашето бързо израстване.

Нещата, които могат да ви помогнат допълнително за създаването на идеални условия за онлайн покер са подбирането на списък с любими песни, освежаващи напитки и дори боядисване на стаята в свежи цветове. Идеалната обстановка за игра ще има много положително влияние върху професионалното ви отношение и вземането на важни решения. В една такава среда вие ще може да правите много по-дълги покер сесии и да увеличите значително печалбите си.

Тези които са решили да се занимават сериозно с онлайн покер е желателно да инвестират в компютър с добри хардуерни параметри, монитор с висока резолюция, мишка от висок клас и удобен стол.

Ако сайтът, в който играете позволява, е хубаво да използвате софтуер, с който да си водите бележки за играчите, срещу които се изправяте и техните навици. Някои сайтове дори позволяват да оцветите името на всеки един ваш опонент с подходящ цвят, според професионалното му ниво.

Платени програми като „Hold Em Manager” и „Poker Tracker” могат да ви дадат много ценна информация и статистически данни за всяка една изиграна ръка на вашия противник, която да ви бъде полезна в преките хедсъп мачове.

Основното, което трябва да запомните за вашето успешно навлизане в онлайн покер средите е да започнете постепенно да вдигате нивото, да си създадете идеална среда за игра и да поддържате в отлично състояние хардуера и софтуера на вашият компютър.


Добавено в: Четвъртък, 20 Февруари 2014 15:14

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.