Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ В събота от хижа "Среброструй" ще бъде даден старт на 203-километров коломаратон

PostHeaderIcon В събота от хижа "Среброструй" ще бъде даден старт на 203-километров коломаратон

Новини - Други спортове
Тази събота в 7 часа сутринта от хижа "Среброструй" ще бъде даден старт на любителски колоездачен маратон. Проявата се организира от плевенския колоклуб "Кайлъшка долина", а така наречения бревет ще бъде с обща дължина 203 км, като целта е цялото разстояние да бъде изминато за не повече от 13.30 часа. Този вид любителски маратонски колоездачни изпитания по шосе нямат състезателен характер, а са проверка за издръжливостта на участниците. След началото на проявата в 7 часа, маршрутът ще премине от хижа "Среброструй" през парк „Кайлъка” до Никопол, където ще бъде и първата контрола.

Втората контрола е определена за село Ореховица, а последната в град Искър, след което участниците ще се върнат обратно и маршрутът ще завърши на входа на Плевен откъм София. Вече са заявили участие около 20 плевенчани, споделят от организаторите.

Според регламента в тези бревети може да участва всеки любител колоездач, който е член или не на някакъв клуб, дружество или федерация и има застраховка. Непълнолетни се приемат след като представят разрешение от родителите.

Във форума на най-големия български сайт за колоездене е качена пълна информация за бревета, а също и банковата сметка, на която може да бъде преведена таксата за участие.

Източник: infopleven.com

Добавено в: Сряда, 07 Август 2013 10:46

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.