Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ От четвъртък до неделя Плевен приема Европейско първенство по тенис за момичета

PostHeaderIcon От четвъртък до неделя Плевен приема Европейско първенство по тенис за момичета

Новини - Други спортове
От четвъртък до неделя (25-28 юли) град Плевен ще бъде домакин на Европейското отборно първенство по тенис за момичета до 12 години. Арена на битките ще бъдат кортовете в парк "Кайлъка". Това обяви на пресконференция вчера д-р Красимир Трифонов, председател на тенис клуб "Плевен-90", който ще е домакин на надпреварата. В турнира ще вземат участие националните отбори на България, Франция, Италия, Сърбия, Украйна, Беларус, Естония и Молдова. Българският национален тим ще бъде представен от Розалина Юсева - първа ракета, Мелади Тодорова - втора ракета, Тина Манолова - трета ракета, водени от капитана Катя Брезина.

Националният отбор на България пристигна вчера в Плевен и започна своя подготвителен лагер преди състезанието. "Отборът ни е силно мотивиран и с много добри шансове за победа", заяви Трифонов. За подготовката на турнира от тенис клуб "Плевен-90" са направили сериозни инвестиции, като на кортовете в "Кайлъка" са извършени ремонтни работи и модернизация в размер на 12 000 лв.

Началото на Европейското първенство ще бъде дадено в четвъртък от 10 часа, като сред поканените гости на шампионата са областният управител на Плевен Илиян Йончев и кметът на града проф. д-р Димитър Стойков.

Източник: infopleven.com


Добавено в: Вторник, 23 Юли 2013 10:53

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.