Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Три медала спечелиха гребците на клуб "Буря" от Държавното първенство в Пловдив

PostHeaderIcon Три медала спечелиха гребците на клуб "Буря" от Държавното първенство в Пловдив

Новини - Други спортове
Плевенските гребци от спортен клуб "Буря" се представиха много добре на провелото се в град Пловдив в края на миналата седмица Държавно индивидуално първенство по гребане. Възпитаниците на треньорката Олга Лазарова спечелиха три медала - два сребърни и един бронзов, както и две четвърти места. При мъжете на скиф със сребърното отличие се окичи Добромир Тодоров, като на младия плевенски гребец не достигнаха само 6 секунди, за да триумфира с титлата. Шампион в тази дисциплина стана състезателят на националния отбор Марио Горки от “Черпоков” - Пловдив. Вторият сребърен медал за плевенчани извоюва четворката скул при момчетата в състав Виктор Ерминов, Димитър Петков, Антонио Станков, Владимир Йотов и рулевия - Християн Борисов.

След среброто двама от участниците в четворката - Виктор Ерминов и Димитър Петков грабнаха и бронз в дисциплината двойка скул. На скиф при момчетата Владимир Йотов беше много близо до медала, но в крайна сметка финишира на четвъртото място. Още едно четвърто място, но в "Б"-финала на скиф за юноши младша възраст беше записано на сметката на клуб "Буря", като то бе дело на Андриян Данаилов.

При момичетата най-добро представяне от плевенските гребци направи Антонина Миткова, която завърши десета на скиф. След състезанието спортистите на клуб "Буря" излязоха в заслужена почивка, като през месец август те ще се съберат на лагер, за да възобновят тренировките си на базата в парк "Кайлъка".


Добавено в: Петък, 12 Юли 2013 10:53

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.