Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Гребците на клуб "Буря" грабнаха отборната купа на Държавното първенство в Пловдив

PostHeaderIcon Гребците на клуб "Буря" грабнаха отборната купа на Държавното първенство в Пловдив

Новини - Други спортове
Голям успех за плевенския спорт записаха гребците от клуб "Буря". На провелото се на гребния канал в Пловдив Държавно отборно първенство младите плевенски гребци завоюваха най-голямото отличие - първото място и златната купа при момчетата. След успехите на гребен ергометър в Бургас младият отбор на клуб "Буря" - Плевен постигна впечатляващото постижение в резултат на първото място на четворката скул с рулеви, третата позиция на двойката скул и петото място на скиф при конкуренция във всички дисциплини на 14 клуба от страната. Въпреки тежката програма - репешажи, полуфинали и финали момчетата се справиха отлично със задачите си и се изкачиха на най-високото място на почетната стълбичка.

Имената на шампионите са: четворка скул с рулеви: Виктор Ерминов (загребни), Димитър Петков, Владимир Йотов, Антонио Станчев и Християн Борисов (рулеви); двойка скул: Виктор Ерминов (загребни) и Димитър Петков; скиф: Владимир Йотов.

При мъжете гребецът от клуб "Буря" Добромир Тодоров зае третото място, като се състезаваше с неравностойна на другите лодка. Треньор на отбора победител е Олга Лазарова. На Държавния индивидуален шампионат ще се включат и други лодки на плевенския гребен клуб и ако успеят младите гребци да проведат солидна подготовка на предвидения лагер на язовир Сопот се очакват още по-големи индивидуални успехи.

Източник: burya-club.com


Добавено в: Събота, 18 Май 2013 15:00

Неделя,
 28 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.